Deliveries and returns

Kaikki tuotteet lähetetään nopeasti varastoltamme Turusta. Pääsääntöisesti tilaus lähtee matkaan samana päivänä tilatessasi arkipäivänä klo 14 mennessä, ja saat lähetyksen 1-5 päivässä tilauksen tekemisestä.

Valittavanasi on toimitusvaihtoehdot:
Posti Pikkupaketti 4,90€ (1-3 päivässä suoraan postiluukkuun tai -laatikkoon, vain pienet lähetykset)
Posti Postipaketti 4,90€ (1-2 päivässä noudettavaksi noutopisteestä tai pakettiautomaatista)
Matkahuolto Lähellä 4,90€ (1-4 päivässä noudettavaksi noutopisteestä tai pakettiautomaatista)
Posti Kotipaketti 12,90€ (1-3 päivässä suoraan kotiin)

Tarjoamme ilmaisen perustoimituksen (Posti Postipaketti / Matkahuolto Lähellä) aina yli 99€ tilauksille.

Tuotteillamme on 100% tyytyväisyystakuu. Uskomme, että rakastut tuotteisiimme, mutta jos et – älä huoli. Voit tehdä palautuksen veloituksetta 100 päivän ajan. Pyrimme tuomaan tuotteemme mahdollisimman aidosti ja realistisesti esille verkkosivuillamme. Uskomme, että kattavat tuotekuvaukset ja tarkat tuotekuvat varmistavat tuotteen laadun jo ennen toimitusta. Jos kuitenkin huomaat, ettei tuote täyttänyt odotuksia, seuraa alla olevia ohjeita tehdäksesi ilmaisen palautuksen.

 

Kannustamme kuluttamaan vastuullisesti – tilaa vain tarpeeseen ja vältä turhaa palauttamista. 

 

PALAUTTAMINEN

Turha, edestakainen logistiikka kuluttaa huomattavan määrän luonnonvaroja, joten toivoisimme sinun tilaavan vain tuotteita, jotka aiot pitää.

Ymmärrämme kuitenkin, ettei valinnan tekeminen verkkokaupan kautta ole aina helppoa. Sen vuoksi tarjoamme ilmaisen 100 päivän palautusoikeuden – luotamme tuotteidemme laatuun ja haluamme sinun olevan 100% tyytyväinen ostokseesi.

Hyväksymme palautukset ainoastaan käyttämättömistä tuotteista alkuperäispakkauksessaan mukaan lukien tuote-etiketit ja nauhat. Täytäthän sivun alareunasta löytyvään kaavakkeeseen tietosi, jotta voimme käsitellä palautuksesi. Kerro meille palautettavat tuotteet, tilinumerosi sekä tilausnumerosi. Säilytäthän Postista saamasi palautuskuitin palautuksen käsittelyyn saakka.

Palautus Suomesta  – Täytä alla oleva lomake ja pakkaa palautettavat tuotteet huolellisesti. Ilmoitathan Postin toimipisteellä sopimusnumeromme: 658997 – Xeraliving Oy c/o Verkkologistiikka (WebLog Finland Oy)
Säilytä Postista saamasi palautuskuitti / palautuksen seurantatunnus palautuksen käsittelyyn saakka.

Voit palauttaa tuotteet myös Helsingin Showroomille: Valimotie 17-19, 00380 Helsinki
Palautuspaketin voi jättää aulapalveluun aukioloaikojen mukaisesti: arkisin klo 7.45-16.15.

Palautus Suomen ulkopuolelta  – Täytä allaoleva lomake tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja sovi palautukselle nouto.

Palautusosoitteemme on
Xeraliving Oy
c/o Verkkologistiikka / WebLog Finland Oy
Taalintehtaankatu 4
20750 Turku

Emme vastaanota palautuksia yli 100 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen. Toimituksen noutamatta jättäminen ei ole virallinen peruutus, vaan perimme kaikki toimituskulut loppusummastasi.

Tarkistamme palautettavat tuotteet, ja mikäli ne ovat täysin myyntikuntoisia, myymme ne normaalisti eteenpäin. Emme koskaan heitä käyttökelpoisia tuotteita hukkaan, emmekä toimita niitä ulkomaille hävitettäväksi. Mikäli palautettavassa tuotteessa on pientä vikaa esimerkiksi kuljetuksesta johtuen, voimme myydä sen outlet-myynnissä. Huomioithan, että hyväksymme palautukset ainoastaan käyttämättömistä ja myyntikelpoisista tuotteista.

 

Lähetyksen tarkistus, virhe ja ongelmatilanteet

Tarkistathan toimituksen heti sen saatuasi. Jos tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi tai on virheellinen, ilmoitathan siitä mahdollisimman pian ja viimeistään 14 päivän kuluessa asiakaspalveluumme, niin sovimme miten saamme virheen korjattua. Kuluttajakaupassa noudatamme virheiden osalta pakottavia kuluttajasuojalain virhevastuusäännöksiä.

Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio joko suoraan meille tai Postiin / Matkahuoltoon.

Tuotteiden laatu ja tyytyväiset asiakkaat ovat meille tärkeitä. Kaikki tuotteet valmistetaan huolellisesti ja laatu tarkastetaan ennen lähetystä. Mikäli huomaat kuitenkin tuotteessa valmistuksesta johtuvan vian / virheen, ota yhteyttä info@xeraliving.com.